סירוב של ועדהבית
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
סירוב של ועדהבית
אחת מבעלי הדירות בכניסה לקחה על עצמה טיפול בזפת גג הבניין היא לא גרה כאן במקום אחר איות ואני גרה כאן אני מטפלת בכניסה שוטפת מדרגות מטפלת בגינה ואוספת גל חודשיים כשמגיע חשבון חשמל מדרגות אוספת 10 שח מכל דייר איות ולצערי אחת מדיירות עמידר ששילמה פונתה בגלל הדרדרות במצב בריאותה פניתי לאפוטרופוס שלה זאת עמותה שהעבירה את הכסף במקום הדיירת 10 חודשים קדימה 100 שח בוצע העברה ישירות לחשבון ועד הבית איות ואני לא בעלת החשבון ביקשתי מבעלת חשבון ועד הבית שתעביר לי את הכסף אני אצטרך להשתמש לצורך תשלום חשבון חשמל מדרגות בהמשך תקופה שהדיירת לא נמצאת .בעלת החשבון מסרבת לתת לי את ה 100 שח בטענה שיש עמלות חשבון ועד הבית חשבון שלי הם באותו בנק ואותו סניף מה אני אמורה לעשות אשמח לתשובה בהקדם תודה חג שמח
Re: סירוב של ועדהבית
שלום רב,
מורנו סעיף 16(ד) לתקנון המצוי בתוספת לחוק המקרקעין כי על חבר הנציגות לפתוח חשבון ייעודי על שם ועד הבית בלבד, לא על שם דייר.
לכן אמליץ בהקדם לפתוח חשבון בנק על שם הועד.
אשר לחובת התשלום מורנו סעיף 58(א) לחוק המקרקעין על חובה מוחלטת שאינה נתונה לשיקול דעתו של הדייר אם לשלם אם לאו, אם להתנותו בביצוע פעולה כלשהי אם לאו.
ככל ודייר מסרב לשלם יש להגיש תביעה כספית נגדו אצל המפקחת על רישום המקרקעין.
בכבוד רב,
רז חיימוביץ, עו"ד
מורנו סעיף 16(ד) לתקנון המצוי בתוספת לחוק המקרקעין כי על חבר הנציגות לפתוח חשבון ייעודי על שם ועד הבית בלבד, לא על שם דייר.
לכן אמליץ בהקדם לפתוח חשבון בנק על שם הועד.
אשר לחובת התשלום מורנו סעיף 58(א) לחוק המקרקעין על חובה מוחלטת שאינה נתונה לשיקול דעתו של הדייר אם לשלם אם לאו, אם להתנותו בביצוע פעולה כלשהי אם לאו.
ככל ודייר מסרב לשלם יש להגיש תביעה כספית נגדו אצל המפקחת על רישום המקרקעין.
בכבוד רב,
רז חיימוביץ, עו"ד
בכבוד רב,
רז חיימוביץ, עו"ד
מנהל הפורום
יועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור
לייעוץ משפטי נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 077-2309680
רז חיימוביץ, עו"ד
מנהל הפורום
יועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור
לייעוץ משפטי נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 077-2309680