סגירת לובי
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
סגירת לובי
אני גר בבית משותף בו הוועד מנסה לסגור חצי מהלובי ולהפכו למקום בו יעשו ימי הולדת והוא יגבה על זה כסף,אני ועוד כמה דיירים מתנגדים נחרצות לזה כי זה הופך את הלובי לקטן מאוד וחוץ מזה למה לסגור ובעצם לשלול מכל הדיירים שימוש בחלק גדול מהלובי.הוועד מתרץ את הסגירה בכך שיהיה יותר בטחון לדיירים כי בחלק הזה של הלובי ישלפעמים נערים שיושבים שם,אך הסברתי לוועד שזה טיעון שלא מחזיק מים כי עומדים לסגור את כל דלתות הכניסה עם אינטרקום וכן לשים מצלמות אבטחה כך שהסבירות שהתגודדו שם היא נמוכה ביותר,השאלה היא האם מותר לוועד לסגור חלק מהלובי (ובעצם להפכו לרכוש הוועד במקום שישרת את כל הדיירים כל הזמן} האם בעצבעה על הנושא הוועד צריך הסכמה של כולם (100%)אציין כי נערכה סוג של הצבעה אך לא נספרו הקולות במדויק ואין פרוטוקול מסודר,איך ניתן לבטל את רצון הוועד לסגור את הנ"ל ?
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
Re: סגירת לובי
דוד שלום:
לוועד אין רכוש, בהגדרה הוא אמור לנהל את כל הרכוש המשותף.
לדידי לובי של בית משותף הוא או מקום מעבר, או אולם רחב ממדים, כמו שטוביה החולב שר ...שכולם יידעו שזה ביתו של גביר...
אין לי כלים להביע דעה על ביתכם, באופן חוקי, חוק המקרקעין ttp://www.nevo.co.il/law_html/Law01/286_001. htm#Seif167קובעה בתקנון המצוי (התוספת לחוק) :
12. (א) החלטות האסיפה הכללית יתקבלו ברוב דעות.
(ב) החלטה המטילה על בעל דירה חובות או תשלומים מסוג או שיעור שלא פורשו בפרק ו' לחוק המקרקעין, תשכ"ט- 1969, או בתקנון זה, או המשנה את זכויותיו, לא יהיה לה תוקף לגבי אותו בעל דירה אלא אם הסכים לה.
לוועד אין רכוש, בהגדרה הוא אמור לנהל את כל הרכוש המשותף.
לדידי לובי של בית משותף הוא או מקום מעבר, או אולם רחב ממדים, כמו שטוביה החולב שר ...שכולם יידעו שזה ביתו של גביר...
אין לי כלים להביע דעה על ביתכם, באופן חוקי, חוק המקרקעין ttp://www.nevo.co.il/law_html/Law01/286_001. htm#Seif167קובעה בתקנון המצוי (התוספת לחוק) :
12. (א) החלטות האסיפה הכללית יתקבלו ברוב דעות.
(ב) החלטה המטילה על בעל דירה חובות או תשלומים מסוג או שיעור שלא פורשו בפרק ו' לחוק המקרקעין, תשכ"ט- 1969, או בתקנון זה, או המשנה את זכויותיו, לא יהיה לה תוקף לגבי אותו בעל דירה אלא אם הסכים לה.
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי