שלחתי מכתב רשום אם א.מ. לסרבן תשלום ובו אני מודיעה לו שאם לא ישלם תוך 21 יום אתבע אותו למשפט.
הוא כנראה שמע מהשכנים שאני מתכוונת לעשות זאת ולא ניגש לדואר לקחת את המכתב ("למזלו" לא היה בבית כשהדוור היגיע, אחרת הייתי מקבלת סירוב קבלת המכתב).
אם המכתב חוזר אלי, משום שלא נדרש, למעשה הוא כאילו לא קיבל התראה, האם עדיין אני יכולה להגיש תביעה? לשלוח שוב בצורה אחרת? מה אני צריכה לעשות?
טיפול בסרבן תשלום מיסי ועד
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
Re: טיפול בסרבן תשלום מיסי ועד
ביזי:
יש אנשים שבאופן עקרוני לא לוקחים דואר שמגיע עם אישור מסירה, כאשר יהיה בידך האישור של הדואר שהמכתב לא נדרש אני מניח שיקבלו אצל המפקח על רשום המקרקעין את התביעה; לשכניך יהיה קשה להסביר מדוע לא לקח את המכתב והשופטים מכירים את הטריק.
יכולים לגשת אליו שני אנשי ועד ולמסור לו ביד את המכתב ולכתוב תצהיר קטן שביום....בשעה... נגשם פלוני ופלמוני ומסרתם ולצרף לתביעה, יחד עם אישור הדואר; זכרי המשחק הוא לשכנע את השופט.
יש גם חברות שליחים המתמחות במסירה ביד – בטח ראית את זה בסרטים האמריקאים, איש זר ניגש וקורא לו בשם וכאשר הוא מסתובב דוחפים לו ביד את המכתב, וכל מה שאת צריכה זה פרטי המוסר והצהרה שמסר. יש גם חברות שמכירות את הקליינטים האלה ואפילו לא ניגשות, אבל מוכנות להעיד שמסרו. בבוסתן של ה' יש כל דבר...
יש אנשים שבאופן עקרוני לא לוקחים דואר שמגיע עם אישור מסירה, כאשר יהיה בידך האישור של הדואר שהמכתב לא נדרש אני מניח שיקבלו אצל המפקח על רשום המקרקעין את התביעה; לשכניך יהיה קשה להסביר מדוע לא לקח את המכתב והשופטים מכירים את הטריק.
יכולים לגשת אליו שני אנשי ועד ולמסור לו ביד את המכתב ולכתוב תצהיר קטן שביום....בשעה... נגשם פלוני ופלמוני ומסרתם ולצרף לתביעה, יחד עם אישור הדואר; זכרי המשחק הוא לשכנע את השופט.
יש גם חברות שליחים המתמחות במסירה ביד – בטח ראית את זה בסרטים האמריקאים, איש זר ניגש וקורא לו בשם וכאשר הוא מסתובב דוחפים לו ביד את המכתב, וכל מה שאת צריכה זה פרטי המוסר והצהרה שמסר. יש גם חברות שמכירות את הקליינטים האלה ואפילו לא ניגשות, אבל מוכנות להעיד שמסרו. בבוסתן של ה' יש כל דבר...
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
Re: טיפול בסרבן תשלום מיסי ועד
האם גם אימל בצרוף קובץ העתק המכתב שנשלח בדואר רשום, יספיק כהוכחה?
שהרי אוכל להדפיס אותו מתיקיית "דואר יוצא".
שם ארשום כמה מילים שאני מצרפת את העתק המכתב שנשלח ברשום וחזר אלי וכו'..
שהרי אוכל להדפיס אותו מתיקיית "דואר יוצא".
שם ארשום כמה מילים שאני מצרפת את העתק המכתב שנשלח ברשום וחזר אלי וכו'..