שלום
אני גרה ברמת גן סוקולוב 19 47 שנה עם האורים ו2 אחים וכרגע אני לבד עם בית ישן ירושה .
בבית שלנו גרים 3 משפחות בבית שלהם ו9 דירים בזכירות. אין לנו ועד בית בגלל שאני נכה 100% מוגבלת וקשה לי לרוץ אחרי הכסף ודירים אחרים לא רוצים.
לפני 8 חודשים אני פגשתי יזם ומאוד רצינו לעשות תא"38" וחיפסתי את כל הדירים והיה ישיבה ואחרי 5 חודשים היתי עם 40 חום ולא יכולתי להישתתף ועשו ועד רק לשיפוץ.
בינתיים הם לקחו אורך דין בקשר לשיפוץ לא אמרו לנו כמה זה יעלה לנו וכרגע מגיע לנו לשלם 110שח כל דיר לאורך הדין. בינתיים כאן יש לנו מקלט שניקינו ויש לנו צינור לפני 8 חודשים שתיקנו ויש לנו עוד צינור שיש לו נזילה והשכנים הבעלי בית עספו 800שח ולא רוצים לתת עד שלא נשלם 1100 כל דיר. הבעיה שברגע שאנחנו משלמים החוזה שקיבלנו באימל זה לטובת היזם ולא לטובתנו וככה גם אסור לנו לשלם ולחתום. אני אחד מהדירות שחיבים המעלית דרך הבעית שלי ויש עוד חוזה בנפרד אחרת לא נקבל מה שיפתיח לנו. כל הדירים בביניין סובלים ואלו שרק בעלי הדירות שמזכירים הם נגדנו. השאלה שלי איפה היתם 35 שנה שאני גרה כאן ו באמת בית של 53 שנה? אתמול בעל אחד הדירות רוצה שאנחנו ניתן לו המקלט לעשות ממד אבל הוא רוצה המקלט לעשות דירה נפרדת ואנחנו פוחדים מקלט זה ציבורי לא יכולים לחתום ככה ואני מאוד פוחדת אני לבד מעיים אלי במשפטים מדבר לא יפה אלי ולי יש אח שנפטר ואח שפניתי לאורך דין לעשות פירוק שוטפות לתת להם החלקים אחרת עם אני רוצה לעשות שיפוץ או מכירה אני חיבת 2 החתימות ואחד הגיסות אין לי קרש במיוחד טוב וחיבת לחקות 4 חודשים עד שהכל ביד שלי הבית
מה לעשות?
מירי
בית משותף
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
למירי שלום:
בכדי שאוכל לנסות לעזור לך אני חייב להבין בדיוק את כול הבעיות.
אני לא נוהג לענות על בעיות בטלפון, אבל במקרה שלך אם תתקשרי אלי 0505-357526 אני ארשום לי הכול ואתן לך תשובה כמיטב יכולתי. ביתיים אני מציע לא לחתום שום דבר ולא לתת כסף
בכדי שאוכל לנסות לעזור לך אני חייב להבין בדיוק את כול הבעיות.
אני לא נוהג לענות על בעיות בטלפון, אבל במקרה שלך אם תתקשרי אלי 0505-357526 אני ארשום לי הכול ואתן לך תשובה כמיטב יכולתי. ביתיים אני מציע לא לחתום שום דבר ולא לתת כסף
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי