איסור שימוש במים משותפים ולרכים פרטיים

ייעוץ משפטי והפניה לחוקים ומאמרים בנושאי בתים משותפים, מבנים וניהולם.
בניהול עו"ד יוני לוי ועורך דין און צוק לתחומי הנדל"ן, התחדשות עירונית (תמ"א 38 ופינוי בינוי), ומשפחה.

המידע שנמסר באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי (או הנדסי) ממשי ולא מהווה המלצה לנקיטה או הימנעות מנקיטה בהליכים כלשהם (או התנהגות ספציפית).
כול מי שבוחר להסתמך על הכתוב - בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו הבלעדית ואין לכותבי ובעלי האתר אחראיות ישירה או שילוחית מכל סוג.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber

שלח תגובה
liza
הודעות: 1
הצטרף: 13/07/2008 - 20:34:03

איסור שימוש במים משותפים ולרכים פרטיים

שליחה על ידי liza »

שלום רב!
יש לי שאלה בנוגע לחוק שימוש מים משותפים בבניין רב קומות.
השכנים שלי משתמשים בברז המוצב בגינה לצורכיהם האישי כגון שטיפת רכבים פרטיים, ולמשחקי ילדים. לאחרונה הם הציבו בריכת שחיה לילדים למטה ומילו אותה במים. הקיץ רק מתחיל ואני חוששת שזה לא פעם אחרונה.
חשוב לציין כי הדיירים שעושים שימוש במים הם מועד הבית. פניתי אליהם מספר פעמים אך כצפוי לא נעשה שום דבר.
הייתי רוצה לדעת מה אומר חוק האוסר שימוש במים משותפים לצרכים פרטיים, למי יש לפנות בנושא, מה התהליך?......
תודה מראש
naftali imber
מנהל פורום
הודעות: 831
הצטרף: 02/11/2006 - 11:53:58
יצירת קשר:

שליחה על ידי naftali imber »

לליזה שלום:
החוק עליו את מדברת טרם נחקק. יש רק החלטה לבזבז כסף, הרבה כסף, במבצע פרסום "מאדום לשחור" במקום להחליף צנרות רקובות של רשויות מקומיות, למשל.

השאלה העיקרית אצלכם היא לשם מה, ואלי מתי, הותקן הברז.
ברזים לרוב הותקנו לשטיפת פחי הזבל, או "שטוצרים" (ניצבים) עבור הממטרות להשקיית הדשא.
ניצול ברזים אלה למטרות אחרות הוא דבר לאסיפת דיירים, ושליש מהדיירים יכולים לדרוש קיום אסיפה וזו תחלית.
שטיפת רכבים בצינור אסורה, בדלי לא, ובזה אמורה לטפל העירייה.
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים

נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
שלח תגובה

חזור אל “פורום יעוץ משפטי לועד הבית ולדיירי הבית המשותף”