זיפות בית משותף

פורום פתוח בנושאים הנוגעים לניהול / אחזקת בתים, ועד בית, חברות ניהול וכו'.

בניהול יואב לוי - מנכ"ל משותף בחב' Easy House ניהול בתים.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv

נעול
אורח

זיפות בית משותף

שליחה על ידי אורח »

אני בעלת דירה ומתגוררת בבניין של עמיגור(רכישה) למעשה כל השכנים רכשו למעט אישה מבוגרת אחת שעדיין שייכת לעמיגור...הייתי רוצה מאוד לדעת מאחר וקיבלתי מכתב מעמיגור כי עליי לשלם עבור זיפות שיבוצע.
אציין כי הדיירים עשו זיפות בשנה האחרונה ולמרות זאת הם מחייבים אותי, ובנוסף רק אני קיבלתי את מכתב הבקשה לתשלום.....אם מישהו יודע את התשובה אשמח לקבל יעוץ אני בכתובת anat654@017.net.il תודה רבה :lol:
שחר מערכות מידע,צוות האתר

הפניה לפורום יעוץ משפטי והמלצה להרשם לאתר

שליחה על ידי שחר מערכות מידע,צוות האתר »

ענת(?) שלום,
ראשית כל אנו ממליצים לבצע הרשמה לאתר.ההרשמה קצרה(ע"י כפתור הרשם בצד שמאל למעלה, ולאחר מכן התחברות עם שם משתמש וסיסמא בלחיצה על כפתור "התחבר"). כך תוכלי לקבל עדכון לאימייל לגבי כל תגובה לשאלה ששאלת בפורום(לדוגמא, תגובה זאת).

על פניו, נראה שעל כל הדיירים לשלם עבור זיפותוניתן לדרוש זאת מעמיגור. כמו כן, לא ברור מדוע התשלום צריך להנתן מראש. האם יש לך חוזה כלשהו עם חברת עמיגור לגבי אחזקת הבית?אם כן, מה רשום שם לגבי תחזוקה מסוג זה? האם חברת עמיגור מבצעת גם תחזוקה שוטפת של הבנין(ניקיון, גינון)?

חזרי אלינו עם התשובות, ומכיוון שהשאלה משפטית ביסודה, אני מציע שתעלי אותה(יחד עם הפרטים הנוספים) בפורום ייעוץ משפטי שבאתר זה:
http://www.batim.org.il/phpBBHeb/viewforum.php?f=5
נעול

חזור אל “פורום ניהול / אחזקת בית משותף”