אני גר בר"ג בבית ישן בן שני קומות עם שני כניסות ו10 דירים.
השטח בטאבו 1400 מ"ר זכויות הבניה 150% חמש קומות.(2100 מ"ר בלי גגות)
בהנחה שאפשר לבקש ושנקבל חריגה מקסימלית שהרי מדובר ב 8 קומות (ועוד יש את הגג דירת גג של 120-160 מ"ר)
סה"כ בקומה 3 דירות של 90 מ"ר ויש גם את המחסנים שמותר ואת חדרי הביטחון (6 מ"ר) ..
בקיצור 100 מ"ר לדירה, 28 דירות.
או שאפשר לבנות בראבע קומות הראשונות 4 דירות לקומה של 90 מ"ר מה שייתן 32 דיירות..
1. אני מחפש קבלן מבצע שירים איתי את הפרוייקט - איך אני יודע את מי לקחת.
2. אחד השכנים הינו איש קשה וגם היחידי שככל הניראה יתנגד. שמעתי שעבר החוק החדש למאפשר לתבוע את הדייר המתנגד תביעת נזקין - האם הדבר כדאי בהתחשב בגודל הפרוייקט.
3. האם על פי התנאים לעיל אני יכול בעצמי ללצאת קדימה (מעל לחצר) ןלמעלה ולהרים קומה שלמה מעל לדירתי שהיא בקומה עלינוה ולהרחיב את הביית שלי מ 56 מ"ר ל דירת 200 מ"ר.
תודות מראש,
ד.
פינוי בינוי
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
פינוי בינוי
תמיר יועצים
ייעוץ עסקי וייזמות
ייעוץ עסקי וייזמות
-
שחר כהן פורטל בתים
- מנהל מערכת הפורומים של "בתים"
- יצירת קשר:
עזרה בהפניה ויצירת קשר עם קבלנים
דור שלום,
רשמת "אני מחפש קבלן מבצע שירים איתי את הפרוייקט - איך אני יודע את מי לקחת", אם תרצה אוכל לעזור לך בפרסום מכרז בנושא ולהפנות אותך גם למהנדס בנין מקצועי.
בקשר לשאלות המשפטיות אני אפנה אותך לחוק המקרקעין שתוכל למצוא בדף הבא(חוקי הבית המשותף):
www.batim.org.il/low.html
אשמח גם לתשובתו של דר' נפתלי אימבר, מנהל הפורום, שהוא יועץ אחזקה ומנהל מחוז לשעבר באגודה לתרבות הדיור.
נ.ב
את הקישור שבחתימתך מחקתי, מכיוון שחוקי הפורום אוסרים פרסום מסחרי. תוכל ליצור עמי קשר באימייל לגבי פרסום באתר, ניהול פורום או שת"פ באופן כללי.
רשמת "אני מחפש קבלן מבצע שירים איתי את הפרוייקט - איך אני יודע את מי לקחת", אם תרצה אוכל לעזור לך בפרסום מכרז בנושא ולהפנות אותך גם למהנדס בנין מקצועי.
בקשר לשאלות המשפטיות אני אפנה אותך לחוק המקרקעין שתוכל למצוא בדף הבא(חוקי הבית המשותף):
www.batim.org.il/low.html
אשמח גם לתשובתו של דר' נפתלי אימבר, מנהל הפורום, שהוא יועץ אחזקה ומנהל מחוז לשעבר באגודה לתרבות הדיור.
נ.ב
את הקישור שבחתימתך מחקתי, מכיוון שחוקי הפורום אוסרים פרסום מסחרי. תוכל ליצור עמי קשר באימייל לגבי פרסום באתר, ניהול פורום או שת"פ באופן כללי.
שחר כהן - CEO פורטל בתים
שחר פיתוח ושיווק אתרים
https://www.s-p-a.org.il/
שחר פיתוח ושיווק אתרים
https://www.s-p-a.org.il/
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
פינוי בינוי?
לדור שלום רב:
אני חייב לציין שיש לך הרבה אומץ, או הרבה כסף מיותר. אתה שואל על פרויקט שבמצב הגרוע שווה 150,000 $ ובמצב האופטימלי שווה מעל לשני מילין ורוצה לעשות זאת על סמך עצות חינם באינטרנט!
עצתי היא מצא לך עו"ד שעובד עם קבלי בנין והתייעץ עמו, בתשלום.
את הקבלן בחר בעצמך אבל אל תיפול למלכודת של "הזול ביותר" , מי שזול שינמק כיצד הוא עושה זאת, ומהיקרים תבקש הסבר מדוע הם יקרים. במכרזים, אחרי פתיחתם נהוג לאפשר לכולם לראות את התוצאות של כולם ואל אחד כמה וכמה אדם פרטי שלו מחויב בחוק המכרזים.
קבלן אם לא יהיה לו אפשרות להרוויח יקצר פינות, תיהיה אתה הוגן כלפיו אם הנך מצפה שהוא יהיה הוגן כלפיך, וכמו עם כל נותן שרות, בקש רשימת לקוחות ואל תתעצל לפנות אליהם ולבדוק.
בהצלח
נפתלי אימבר
יעוץ אחזקה,
חידוש פירי זבל
בבניינים רבי קומות
imber-n@zahav.net.il
050-5357526
אני חייב לציין שיש לך הרבה אומץ, או הרבה כסף מיותר. אתה שואל על פרויקט שבמצב הגרוע שווה 150,000 $ ובמצב האופטימלי שווה מעל לשני מילין ורוצה לעשות זאת על סמך עצות חינם באינטרנט!
עצתי היא מצא לך עו"ד שעובד עם קבלי בנין והתייעץ עמו, בתשלום.
את הקבלן בחר בעצמך אבל אל תיפול למלכודת של "הזול ביותר" , מי שזול שינמק כיצד הוא עושה זאת, ומהיקרים תבקש הסבר מדוע הם יקרים. במכרזים, אחרי פתיחתם נהוג לאפשר לכולם לראות את התוצאות של כולם ואל אחד כמה וכמה אדם פרטי שלו מחויב בחוק המכרזים.
קבלן אם לא יהיה לו אפשרות להרוויח יקצר פינות, תיהיה אתה הוגן כלפיו אם הנך מצפה שהוא יהיה הוגן כלפיך, וכמו עם כל נותן שרות, בקש רשימת לקוחות ואל תתעצל לפנות אליהם ולבדוק.
בהצלח
נפתלי אימבר
יעוץ אחזקה,
חידוש פירי זבל
בבניינים רבי קומות
imber-n@zahav.net.il
050-5357526