אני פונה כדי לקבל למעשה הנחיות מעשיות כיצד פונים לבית המשפט כדי לבטל מסמך של וועד הבית.
וועד הבית ניסח מסמך בקשר למעלית, ויש שם סעיפים בעייתיים. המסמך הופץ בלילה שלפני הבחירות, ולמחרת בערב התקיימה הישיבה באופן שלא הייתה אפשרות לקבל ייעוץ משפטי.
יש לי חוות דעת משפטיות המעלות בעייתיות לגבי כמה מהניסוחים. עומד להתקיים דיון כללי, אבל אני שומרת לעצמי את האפשרות לפנות בהקדם לבית המשפט לבטל את המסמך מטעמים צודקים.
כיצד פונים באופן מעשי לבית המשפט.
שאלה מעשית לגבי תהליך ביטול מסמך בבית המשפט - השלום
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
Re: שאלה מעשית לגבי תהליך ביטול מסמך בבית המשפט - השלום
לי.ל. שלום
מי ששואלת חצי שאלה מקבלת רבע תשובה!
מה זה "מסמך בקשר למעלית" ? ואם יש לך חוות דעת משפטיות למה הם לא הסבירו לך מה שאת שואלת ? חוץ מזה, אולי לא סיפרו לך אבל בית משפט לא עוסק בצדק אלא במשפט.
טוב, י.ל., אחרי שקיבלת קצת על הראש תחשבי על זה: יושב אדם, מספר פעמים בשבוע, טורח לחפש את הסעיפים בחוק ולכתוב לכם מה לדעתו יכול לעזור; ועוד עושה את זה ללא כל תמורה, לא מגיע לו שלפחות תאמינו בו ותכתבו בדיוק במה עניין.
למרות שאני כועס, פטור בלא כלום אי אפשר, אכתוב לך היכן תוכלי לקרוא על כינוס וניהול חוקי של אסיפת דיירים http://www.batim.org.il/low/takanonmatzui.html
זה לא הרבה, אם בכל זאת תחליטי שאנחנו שווים כתבי מה הבעיה ואנסה לעזור לך
מי ששואלת חצי שאלה מקבלת רבע תשובה!
מה זה "מסמך בקשר למעלית" ? ואם יש לך חוות דעת משפטיות למה הם לא הסבירו לך מה שאת שואלת ? חוץ מזה, אולי לא סיפרו לך אבל בית משפט לא עוסק בצדק אלא במשפט.
טוב, י.ל., אחרי שקיבלת קצת על הראש תחשבי על זה: יושב אדם, מספר פעמים בשבוע, טורח לחפש את הסעיפים בחוק ולכתוב לכם מה לדעתו יכול לעזור; ועוד עושה את זה ללא כל תמורה, לא מגיע לו שלפחות תאמינו בו ותכתבו בדיוק במה עניין.
למרות שאני כועס, פטור בלא כלום אי אפשר, אכתוב לך היכן תוכלי לקרוא על כינוס וניהול חוקי של אסיפת דיירים http://www.batim.org.il/low/takanonmatzui.html
זה לא הרבה, אם בכל זאת תחליטי שאנחנו שווים כתבי מה הבעיה ואנסה לעזור לך
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי