שלום רב
החלקתי בחדר המדרגות בבניין בו אני שוכרת דירה.מעוצמת המכה לא יכולתי לזוז ונאלצתי להתפנות באמבולנס לבי"ח.המדרגות בחלקן היו רטובות מאחר והיה מנקה.
לא היה כל שלט המעיד על רצפה רטובה ובנוסף לי אישית אין מושג מתי מנקים בכלל את הבניין.למזלי לא שברתי דבר בגופי והמקרה הסתיים במכות יבשות בגב אך בכאבים רבים.לא אושפזתי ומשום כך עלי לשלם את הוצאות האמבולנס.פניתי לועד הבית וביקשתי ממנו כי לפחות ישא בהוצאות של התשלום עבור הפינוי באמבולנס,ובשאר ההוצאות אני אשא.ועד הבית אמר לי כי לבניין אין ביטוח,אך הוא ישלם עבור האמבולנס.לאחר מספר ימים הודיע לי ועד הבית כי החליט שלא לשלם את המחיר המלא של הפינוי באמבולנס אלא רק מחצית מהסכום שזה שווה ערך ל2 חודשי ועד בית שאותם לא יגבה ממני.אמרתי לו שזה לא מקובל עליי והוא בחזרה אמר שאני מוזמנת לתבוע בבית משפט אם אני רוצה אך הצעתו סופית.כמובן שאני משלמת באופן קבוע את דמי ועד הבית והייתי משוכנעת שכמו לכל בניין יש גם כאן ביטוח.בנוסף,אפילו לאחר התאונה שלי,עדיין לא טרחו לציין באיזה ימים יש ניקיון בבניין ולהציב שלטים שהרצפה רטובה.האם יש חוק שאומר שחייבים להציב שלטים המתריעים כי הרצפה רטובה?
ומה עליי לעשות בנידון? האם אני צודקת בכך שועד הבית צריך לכל הפחות לשאת בעלות הפינוי באמבולנס?
החלקה בחדר מדרגות ופינוי באמבולנס
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
Re: החלקה בחדר מדרגות ופינוי באמבולנס
לפוציק2 שלום: (לא רצוי לבחור כינוי שישתלב טוב יותר עם כתב עברי...?)
אין חוק המחייב להציב שלט, אבל כל המצב הוא בעייתי. אני הייתי תובע את הועד על ההוצאות ועל כאב וסבל ומתפשר – בבית משפט היות וזה מה שהם בחרו, על ההוצאות, כולל אגרות בית המשפט. תתחילי ממכתב רשום עם אישור מסירה בו תפרטי את דרישותייך.
למה אני אומר להתפשר, מאחר ויש רשלנות מצד מי שניקה, עובד הועד או חברת ניקיון, אבל יש גם רשלנות תורמת מצידך; צריך להיזהר כאשר דורכים על רצוף רטוב; כל זה אמור מבלי להכיר את העובדות על פרטיהן.
אין חוק המחייב להציב שלט, אבל כל המצב הוא בעייתי. אני הייתי תובע את הועד על ההוצאות ועל כאב וסבל ומתפשר – בבית משפט היות וזה מה שהם בחרו, על ההוצאות, כולל אגרות בית המשפט. תתחילי ממכתב רשום עם אישור מסירה בו תפרטי את דרישותייך.
למה אני אומר להתפשר, מאחר ויש רשלנות מצד מי שניקה, עובד הועד או חברת ניקיון, אבל יש גם רשלנות תורמת מצידך; צריך להיזהר כאשר דורכים על רצוף רטוב; כל זה אמור מבלי להכיר את העובדות על פרטיהן.
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי