הי אני דייר בבניין משותף 8 קומות 29 דיירים. בבניין ישנם חדרי שרות קומתי לגז ושעוני מים ו 2 חדרים גדולים בלובי האחד חדר דיירים ששימש את הדיירים כמועדון ואולם שכל דייר יכל לקיים בו אירוע משפחתי או אסיפת דיירים והשני חדר עגלות ואופניים.
אנו עזבנו את הבניין למשך 8 שנים לצורכי עבודה ומשחזרנו גילינו שאת חדר הדיירים מספר משפחות כ 8 כולל אשת הועד נכסו לעצמם והפכו את חדר הדיירים למחסן כנ"ל חדר העגלות. ל 8 המשפחות שוכפלו מפתחות וכל אחד מהם מאחסן כלי עבודה, חומרי בניין, ציוד אישי וקמפינג, קטנוע וכו' ובחדר גז והמים הקומתי כנ"ל וכאשר אנו צריכים לטפל בפילטר מים הראשי אין לי דרך להגיע אליו.
פניתי לוועד בדרישה שכל דייר יפנה את רכוש ושיחזירו את החדרים למה שהם היו ולשם כך הם נועדו , נתקלתי בהתנגדות עם כל מיני תירוצים . כ 8 חודשים של בקשות לא נענו .
אשמח לקבל את עזרתכם האם קיים חוק המונע / המגדיר מה מותר ומה אסור לעשות בשטח ציבורי בבניין משותף ? ואיך אני צריך לנהוג מול ועד הבניין כאשר הוא שותף לדיירים המאחסנים.
מחדר דיירים למחסן
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
און צוק עורך דין
Re: מחדר דיירים למחסן
שלום רב,
במידה ורוצים לשנות את השימוש ברכוש המשותף או להצמידו לאחד הדיירים יש לקבל את הסכמת כל בעלי הדירות בבית המשותף.
במידה ולא עשו זאת יש באפשרותכם לפנות למפקחת על הבתים המשותפים ולקבל צו המחזיר את המצב לקדמותו.
בברכה,
און צוק, עו"ד
במידה ורוצים לשנות את השימוש ברכוש המשותף או להצמידו לאחד הדיירים יש לקבל את הסכמת כל בעלי הדירות בבית המשותף.
במידה ולא עשו זאת יש באפשרותכם לפנות למפקחת על הבתים המשותפים ולקבל צו המחזיר את המצב לקדמותו.
בברכה,
און צוק, עו"ד