שלום רב,
האם ניתן לתבוע על חשד בפיגומים לבניין שלא נעשו כראוי? בבניין שלנו עורכים תמ"א 38 ונראה שהפיגומים אינם יציבים. נכנסתי לקרוא על הנושא קצת ואכן מסתבר שיש לשים בחשיבות רבה את העניין הבטיחותי בעת העבודה של הפועלים, ובכלל - לשמור גם על הבטיחות שלנו, הדיירים.
תודה מראש!
פיגומים לבניין
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
עורכת דין סיון רוזן
- יצירת קשר:
Re: פיגומים לבניין
אני ממליצה לכם לפנות לעו"ד שמייצג את הדיירים, ולבקש שיפנה במכתב התראה לקבלן/יזם בטרם ביצוע פעולות נוספות. ניתן לדרוש אישורי בטיחות (מה שלרוב דורשים בהסכם מול הקבלן עוד בטרם תחילת העבודות).
עו"ד ומגשרת - נדל"ן/מקרקעין, דיני משפחה ובתים משותפים.
רח' הרצל 167, רחובות.
טל': 03-9119698 פקס: 03-9119689
דוא"ל: Sivan@Rozenslaw.co.il
אתר אינטרנט: www.Rozenslaw.co.il
רח' הרצל 167, רחובות.
טל': 03-9119698 פקס: 03-9119689
דוא"ל: Sivan@Rozenslaw.co.il
אתר אינטרנט: www.Rozenslaw.co.il
-
lironkoral
Re: פיגומים לבניין
הי
ואי אני ממש מבין אותך, היה לנו מקרה ממש דומה לא מזמן, שקבלן שיפוצים החליט להציב פיגום נייד מתחת לחלון שלנו בלי רשות וללא כל הסכמה. זה היה ממש פלונטר רציני, כי לכאורה זה היה כלי עבודה חיוני לטובת השיפוץ שהוא נדרש לעשות, אבל זה בהחלט היה מטרד לא קטן, שלא ידנו עליו קודם, פשוט יום בהיר אחד קמנו לפיגום מתחת לחדר השינה. מציע לך באמת בלי להתלבט, לפנות לסיוע של עורך דין מקצועי שמבין במקרים כאלו, לפעמים זו עבודת שיפוץ קצרה, ואז השד לא נורא, ולפעמים זה יכול לקחת חודשים.
בהצלחה!
ואי אני ממש מבין אותך, היה לנו מקרה ממש דומה לא מזמן, שקבלן שיפוצים החליט להציב פיגום נייד מתחת לחלון שלנו בלי רשות וללא כל הסכמה. זה היה ממש פלונטר רציני, כי לכאורה זה היה כלי עבודה חיוני לטובת השיפוץ שהוא נדרש לעשות, אבל זה בהחלט היה מטרד לא קטן, שלא ידנו עליו קודם, פשוט יום בהיר אחד קמנו לפיגום מתחת לחדר השינה. מציע לך באמת בלי להתלבט, לפנות לסיוע של עורך דין מקצועי שמבין במקרים כאלו, לפעמים זו עבודת שיפוץ קצרה, ואז השד לא נורא, ולפעמים זה יכול לקחת חודשים.
בהצלחה!