צבעים חדשים מגמות בטמבור עם חברת קליל

פורום בנושאי עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות. בניהול אודרילי(אור לי הראל), אדריכלית ו-מעצבת פנים, בדגש על עיצוב בצבע (http://www.batim.org.il/color).

מנהלים: odrieli, זוהרה

שלח תגובה
odrieli
מנהל פורום
יצירת קשר:

צבעים חדשים מגמות בטמבור עם חברת קליל

שליחה על ידי odrieli »

היום נכחתי בכנס מרשים במיוחד של חבר טמבור שהשיקה את הליין החדש של הצבעים לשנה החדשה, הכולל שיתוף יוצא דופן עם קליל. שתי החברות הצליחו להביא לפתרונות מעשיים של קישור בין צבעי משקוף החלון לצבעי הקיר עליו מולבשים החלונות. המגוון מכיל 6 אופציות חדשות עם ברק משתנה בהתאם לכיוון ההסתכלות של הצופה במקביל לדוגמאות הקודמות המוכרות לנו יותר כבר מהחיים סביבנו בבתים ובמקומות ציבור מגוונים.
שיתוף הפעולה הפורה שרקמה חברת טמבור השנה עם חברה חדשה לשיפור האקוסטיקה בתוך חללי השהיה למגורים ובמקומות הציבוריים ועם קליל, מעלים שפע של רעיונות עיצוביים חדשים הפותחים בפנינו עולם יצירתי חדש ומעניין. רב החידושים היום הם גלובאלים ולפיכך מאפשרים מגוון רחב מאוד של אפשרויות. בארצנו מתרבים הסיכויים לבניה גבוהה במהלך השנים הקרובות , ובמיוחד כשמדובר במגורים בעיר. תשומת הלב לפרטים בעיצוב היא זאת שתקבע בסופו של דבר את הנוחות לשהיה ממושכת בבית המגורים, במשרד, בחללי הפנאי ובחללי הקישור שיווצרו כתוצאה מהבניה לגובה. הבניה לגובה שברובה מכוסה בחלונות שקופים רחבים עם מבט רחב לנוף עם פרספקטיבה למרחוק, מחייבת התחשבות ביצירת אקוסטיקה הרמונית ומניעת רעשים במיוחד לאור העובדה שהחלונות על אף היותם אטומים, דקים יחסית לקירות ומבודדים את המעטפת בצורה שונה. הבניה לגובה בעצם הפכה את התפיסה של בנית מבני רכבות לאורך למבני רכבות של עיר לגובה. כל הפילוסופיה כתוצאה מכך לגבי מגורים חיי חברה על כל המשתמע מכך, מערכות יחסים חדשות שנוצרות כתוצאה מכך ובניית סגנונות חיים 'חדשים' מחייבים שיתופי פעולה של חברות מגוונות מתחומי הבניה והעיצוב. חברת טמבור ללא ספק מובילה היום מהלך חשוב בצעדים שנקטה ליצור שיתופי פעולה פוריים מעין אלו.
את כל הטרנדים החדשים ניתן לראות הן במתחם של טמבור / החברה והן באתרי האינטרנט של טמבור והחברות השותפות לה
אם יש לכם שאלות כלשהן לגבי צבעים שהייתם רוצים לדעת היכן לצבוע, באיזה צבע, איך זה ישפיע על תאורה בבית, מתי הכי נכון לקנות והיכן וכדומה
הנכם מוזמנים להתייעץ איתי דרך האתר ואשתדל להשיב לשאלותיכם.
שימו לב. צבע ותאורה יכולים להשפיע משמעותית על יכולת השהיה שלך בחלל מסויים לאורך זמן ועל היכולת שלכם ליצור אופטימזציה לפגישות עסקיות מכל סוג שהוא.
כאמור אשמח לייעץ לכם במה שאוכל כמובן אור לי אודרילי
אור לי (אודרילי) הראל - מרכז אוריגון,
מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
לפרטים, הכנסו לדף המידע שלי בנושא עיצוב פנים ואדריכלות: www.batim.org.il/color
שלח תגובה

חזור אל “פורום עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות”