שלום רב,
אני שוכר דירה בבניין משותף בתל אביב.
לאחרונה, החליטו בעלי הדירות, להכניס חברת ניהול לאחזקת הבניין. חברת הניהול החלו לגבות את כספי ועד הבית ובנוסף, תשלום לחברת הניהול. בתשלום הראשון ששילמתי, בקשתי לקבל חשבונית מס ולא קיבלתי. כעת, נציג חברת הניהול דורש את התשלום לחודשים ינואר פברואר, אך לבקשתי לקבלת חשבונית מס נענתי ש"חברת הניהול לא נוהגת לתת חשבוניות מס וכמוה נוהגות גם חברות ניהול אחרות באזור, לכן עלי להסתפק בקבלה בלבד". חשוב לי לציין, שכל התנהלות חברת הניהול בבניין חשודה בעייני, אין לי מושג מה שם החברה והכל נעשה באוירה חובבנית. אפילו על הקבלה שקיבלתי עבור התשלום הראשון, לא מופיע שם החברה באופן מסודר. ברור לי שיש כאן בעיה וברצוני לדעת כיצד לנהוג, והאם לשלם את התשלום הנדרש כעת.
תודה.
חשבונית מס
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
חשבונית מס
לעודד שלום:
אני יודע שכל עוסק מורשה חייב לתת חשבונית כנג כספים שהוא מקבל.
אומנם קיימים גם "עוסקים פטורים" כהגדרת שלטונות המס, אבל גם הם חייבים לתת קבלה בה מופיעם הפרטים של מקבל התשלום, אם אינני טועה שם מלא כתובת ותעודת זהות.
אני חושב שמתחייבת שיחת טלפון למשרדי המע"מ באיזור מגורך, הם יבהירו לך את הנושא עד תומו. בנוסף על כך הנך יכול לשלם בצ'ק עם קרוס בתוספת המילים למוטב בלבד, כך תדע בדיוק רב מי מקבל את הכסף.
בברכה
נפתלי אימבר
יועץ אחזקה,
חידוש פירי זבל
בבניינים רבי קומות
imber-n@zahav.net.il
050-5357526
אני יודע שכל עוסק מורשה חייב לתת חשבונית כנג כספים שהוא מקבל.
אומנם קיימים גם "עוסקים פטורים" כהגדרת שלטונות המס, אבל גם הם חייבים לתת קבלה בה מופיעם הפרטים של מקבל התשלום, אם אינני טועה שם מלא כתובת ותעודת זהות.
אני חושב שמתחייבת שיחת טלפון למשרדי המע"מ באיזור מגורך, הם יבהירו לך את הנושא עד תומו. בנוסף על כך הנך יכול לשלם בצ'ק עם קרוס בתוספת המילים למוטב בלבד, כך תדע בדיוק רב מי מקבל את הכסף.
בברכה
נפתלי אימבר
יועץ אחזקה,
חידוש פירי זבל
בבניינים רבי קומות
imber-n@zahav.net.il
050-5357526