שלום! בבית בו אני מתגורר נבחרה לפני כחצי שנה נציגות דיירים אך לא פורסם פרוטוקול של הישיבה, אין את שמות חברי הוועד ואין פירוט של החלטות שהתקבלו באותה אסיפה. השאלה היא האם ההחלטות שהתקבלו באסיפה השנתית ובאסיפות שהיו לאחר מכן, הן מחייבות את כל דיירי הבניין? וכיצד פועלים מול אלה המגדירים עצמם כנציגי הדיירים?
תודה מראש.
פרוטוקול אסיפה שנתית ובחירת נציגות דיירים
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
Re: פרוטוקול אסיפה שנתית ובחירת נציגות דיירים
לדייר 10 שלום:
חוק המקרקעין, המסדיר את היחסים בין בעלי הדירות, אינו מתייחס לפרוטוקול, אבל סעיף 15 ג של התקנון המצוי שהוא תוספת לחוק פותח פתח לעיון במסמכים, ראה את הסעיף, ואלי כל התוספת, בעמוד השאר של הפורטל תחת השם "חוקי הבית המשותף"
באשר לשאלה אם ההחלטות מחייבות את כל הדיירים, בסעיף 12 ב' תמצא תשובה מוחצת.
לשאלתך : "וכיצד פועלים מול אלה המגדירים עצמם כנציגי הדיירים?" לא ברור לי מה כוונתך.
חוק המקרקעין, המסדיר את היחסים בין בעלי הדירות, אינו מתייחס לפרוטוקול, אבל סעיף 15 ג של התקנון המצוי שהוא תוספת לחוק פותח פתח לעיון במסמכים, ראה את הסעיף, ואלי כל התוספת, בעמוד השאר של הפורטל תחת השם "חוקי הבית המשותף"
באשר לשאלה אם ההחלטות מחייבות את כל הדיירים, בסעיף 12 ב' תמצא תשובה מוחצת.
לשאלתך : "וכיצד פועלים מול אלה המגדירים עצמם כנציגי הדיירים?" לא ברור לי מה כוונתך.
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי