1. בתשובתך כתבת לי כי אם הענפים מפריעים לי אוכל לגזום אותם והשכנה תשלם ואם לא תרצה ? ואיך אוכל לגזום? כדי לגזום צריך להכנס לחצר של השכנה והיא בטח לא תסכים
2. האם יש חוק שקובע באיזה מרחק מגדר השכן מותר לשתול עץ כי כתבת שאגרונום אמר כי העצים ששתלה נשתלו קרוב מדי
עצי השכנה מלכלכים את חצרי
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
עצי השכנה מלכלכים את חצרי
מרים שלום:
"בטח" מת מזמן. כתבי לשכנתך מכתב – רשום עם אישור מסירה הודיעי לה שהעצים מטרידים אותך וגורמים . אם היא לא תסכים לסילוקם פני לבית המשפט.
אין חוק שמפרט איזה עץ אפשר לשתול באיזה מרחק, תחשבי כמה אלפי סוגי עצים קיימים וביני למה אבל החוק, כבר העתקתי אותו עבורך, די ברור בעניין.
בגלל זה כתבתי שתצלמי כל מצב של לכלוך או הפרעה מהעצים, עוד מעט שלכת, ואפילו תשיגי חוות דעת של אגרונום. אספי את הכל ופני לבית המשפט.
אני היית כבר מתחיל עם הניירת ואוסף את ההוכחות עד למועד המשפט.
בברכה
נפתלי אימבר
יעוץ וניהול אחזקת מבנים
050-5357526
"בטח" מת מזמן. כתבי לשכנתך מכתב – רשום עם אישור מסירה הודיעי לה שהעצים מטרידים אותך וגורמים . אם היא לא תסכים לסילוקם פני לבית המשפט.
אין חוק שמפרט איזה עץ אפשר לשתול באיזה מרחק, תחשבי כמה אלפי סוגי עצים קיימים וביני למה אבל החוק, כבר העתקתי אותו עבורך, די ברור בעניין.
בגלל זה כתבתי שתצלמי כל מצב של לכלוך או הפרעה מהעצים, עוד מעט שלכת, ואפילו תשיגי חוות דעת של אגרונום. אספי את הכל ופני לבית המשפט.
אני היית כבר מתחיל עם הניירת ואוסף את ההוכחות עד למועד המשפט.
בברכה
נפתלי אימבר
יעוץ וניהול אחזקת מבנים
050-5357526