פרסום חוצות

פורום פתוח בנושאים הנוגעים לניהול / אחזקת בתים, ועד בית, חברות ניהול וכו'.

בניהול יואב לוי - מנכ"ל משותף בחב' Easy House ניהול בתים.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv

נעול
מאירא

פרסום חוצות

שליחה על ידי מאירא »

שלום רב,
ועד הבית החליט על כיסוי קירות הבית בשלט חוצות בניגוד לדעתי. שלט החוצות אמור לכסות רק חלק משטחי הבית (מספר דירות) בחלונות והמרפסות לתקופה של בין שנה לשנתיים בתמורה לתשלום שיפוץ חזית הבית. הועד חתם על החוזה בניגוד לדעתי ונדע לי על כך רק בדיעבד. הפרסום והשיפוץ טרם החל.
האם הם יכולים לכפות עלי את רצונם? להבנתי לא ניתן לפגוע ברכושי בצורה זו.
אודה להתייחסות. מה האמצעים העומדים לרשותי[/code]
naftali imber
מנהל פורום
יצירת קשר:

פרסום חוצות

שליחה על ידי naftali imber »

למאירה שלום:
יש כמה דברים שאת לא מפרטת. תחילה האם ההחלטה גובתה ע"י דיון והחלטה באספת הדיירים? זאת ועוד האם השלט פוגע או מפריע בצורה ממשית בך או בדירתך?
עסקה כזאת יכולה להיות טובה, אפילו טובה מאוד. שיפוץ טוב עולה כחמשת אלפים ש"ח לדייר או יותר; אבל מדוע שלא ישפצו תחילה את הבניין ואחר כך יתלו עליו את השלט – פשוט אני סובל מחוסר אמון בסיסי. מה תעשו לחברת הפרסום אם אחרי כן לא ישפצו, תיקחו עו"ד ותתבעו אותם, היכן החוזה, מי בדק מה כתוב בו, מה יהיה טיבו של השיפוץ, אם בכלל יעשו אותו.
אתם עם הבניין לא תברחו, את הנזק שהשלט עושה לחזית אפשר לתקן בפחות מיום והיחס של החברות הגדולות לאנשים הוא לרוב גרוע מזלזל –ראי כמה תוכניות טלוויזיה זה מפרנס.
מבלי לחשוד בכשרים,יש לי את הרושם שלמישהו עצה הדרך.
מתחייב כינוס אסיפה – ב http://www.batim.org.il/MekrkeinLow.htm
תמצאי את חוק המקרקעין ובסופו את התקנון המצוי שם הכללים לכינוס אסיפה, גם בניגוד רצון הועד.

בברכה

נפתלי אימבר
ניהול ואחזקת מבנים

050-5357526
מאירא

שליחה על ידי מאירא »

שלום,
אכן הייתה ישיבת דיירים בה התנגדנו מכיון שאנחנו נמצאים באחת הדירות שהחלונות והמרפסות שלה יכוסו בשלט פרסומי בצורה של רשת על גבי פיגומים - כל הנוף יוסתר.
בפועל - כאשר לא היינו נוכחים - הועד קבל החלטה - לא ראינו את ההחלטה, גם לא את החוזה הסופי החתום. בודאי שלא אשרנו את השיפוץ הזה. בכל מקרה החוזה מדבר על 12 חודש עם אופציה לעוד 12 חודש והשיפוץ לא יעשה לפני.
האם להבנתך גם אם רוב הדיירים מסכימים - ניתן להציב שלט כזה שפוגע בי וברכושי נגד רצוני?
naftali imber
מנהל פורום
יצירת קשר:

פרסום חוצות

שליחה על ידי naftali imber »

למאירה שלום:
הבא נדמיין לעצמנו שאני צועק עליך!

הבנתי חשובה כקליפת השום. הדבר היחידי שחשוב זה האם יש בחסימת חלונך ע"י התקנת השלט והגברת הסיכון לפריצה לדירתך ע"י קביעת פיגום שקל לטפס עליו, למשך שנתיים, האם באמת כל זה פוגע בך ובערך דירתך.
ומה שעוד יותר חשוב האם תצליחי לשכנע בזה שופט?
תתפלאי אבל למרות כל מה שכותבים שופטים הם בני אדם, אשכרה בני אדם.

בשלב ראשוני כתבי מכתב רשום עם אישור מסירה גם לועד וגם לחברת הפרסום ובהמשך הגישי תביעה – בהמרצה, קודם לעצור את העבודות ואחר כך לדון לגופו של עניין, אצל הפקח על רשום המקרקעין.

כדבר נוסף היית מציע לך למצאו מישהו יצירתי שיקרא בין השורות בתשובתי הקודמת. איני יכול לנהל את מלחמתך מעל גבי המסך הזה למרות שלמען הגילוי הנאות אני חייב להודיע שאני מתנגד לשלטי החוצות הענקיים למיניהם מאחר והם מסיטים את דעתם של הנהגים. יש לנו מספיק תאונות דרכים בלי זה.

בברכה

נפתלי אימבר

ניהול ואחזקת מבנים
050-5357526
נעול

חזור אל “פורום ניהול / אחזקת בית משותף”