אני בעל חברת אחזקות ובירצוני לדעת אים כיימת החשרה בנושא אחזקת מבניים עלמנת לישלוח
את אחד מעובדי להכשרה בנושא מערכות בבניין
קורס לאחזקת מבניים
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, razadv
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
קורסים?
לויטו שלום:
הייתי אומר שבקשתך מוגזמת.
אם חברתך עוסקת באחזקת מבנים ואתה רוצה להכשיר אדם בנושאי מערכות הבניין הוא יצטרך ללמוד:
קורס חשמלאי (משרד העבודה)
קורס אחזקת מעליות (משרד העבודה)
קורס אחזקה ציוד כיבוי אש (מפקח כבאות ראשי)
קורס חיטוי מאגרי מים (משרד הבריאות)
קורס מכונאות דיזל לאחזקת הגנראטור (בי"ס מקצועי)
קורס גינון (משרד החקלאות)
קורס מסגרות אלומיניום (יצרני הפרופילים מקימים השתלמויות
קורס אינסטלציה (בי"ס מקצועי והשתלמויות של יצרני מערכות צנרת)
קורס בנאות רצוי הנדסת בניין ע"מ להבין תהליכים שונים בבניין.
קורס צבעות
קור הדברת מזיקים
אני חושש שבגמר כל הקורסים האיש שלך יהיה זקן מדי לעבוד באחזקה, ובכל מקרה אני תוהה איזה חברת אחזקה הנך מנהל שאתה שואל כאלה שאלות.
אתה יודע, אני ארבעים שנה במקצוע וכל יום אני לומד שלושה דברים חדשים. היום למדתי ארבעה.
בברכה
נפתלי אימבר
050-5357526
הייתי אומר שבקשתך מוגזמת.
אם חברתך עוסקת באחזקת מבנים ואתה רוצה להכשיר אדם בנושאי מערכות הבניין הוא יצטרך ללמוד:
קורס חשמלאי (משרד העבודה)
קורס אחזקת מעליות (משרד העבודה)
קורס אחזקה ציוד כיבוי אש (מפקח כבאות ראשי)
קורס חיטוי מאגרי מים (משרד הבריאות)
קורס מכונאות דיזל לאחזקת הגנראטור (בי"ס מקצועי)
קורס גינון (משרד החקלאות)
קורס מסגרות אלומיניום (יצרני הפרופילים מקימים השתלמויות
קורס אינסטלציה (בי"ס מקצועי והשתלמויות של יצרני מערכות צנרת)
קורס בנאות רצוי הנדסת בניין ע"מ להבין תהליכים שונים בבניין.
קורס צבעות
קור הדברת מזיקים
אני חושש שבגמר כל הקורסים האיש שלך יהיה זקן מדי לעבוד באחזקה, ובכל מקרה אני תוהה איזה חברת אחזקה הנך מנהל שאתה שואל כאלה שאלות.
אתה יודע, אני ארבעים שנה במקצוע וכל יום אני לומד שלושה דברים חדשים. היום למדתי ארבעה.
בברכה
נפתלי אימבר
050-5357526
תגובתי לחחמולוג
לא שאלתי אים כיים קורס להפוך איש שלי לפרופסור בעינייני מחונות אלה להקנות רקע בסיסי
בענף ולכן אים אתה בענף ארבעים שנה אתה אמור לדעת שאת כול מה שכתבתה אני ורבים כמותי
עושים ע"י בעלי מיקצוע מוסמחים ולידיעתך לאחר ברור אכן כיימת החשרה בנושא ואפילו בצה"ל יש קורס שניקרה משקי תחזוקה אז אל תיתימר להיות חחמולוג בדברים שאתה לא מבין אני ביקשתי תגובה מאדם שמבין
תודה
וסליחה על הבותות
בענף ולכן אים אתה בענף ארבעים שנה אתה אמור לדעת שאת כול מה שכתבתה אני ורבים כמותי
עושים ע"י בעלי מיקצוע מוסמחים ולידיעתך לאחר ברור אכן כיימת החשרה בנושא ואפילו בצה"ל יש קורס שניקרה משקי תחזוקה אז אל תיתימר להיות חחמולוג בדברים שאתה לא מבין אני ביקשתי תגובה מאדם שמבין
תודה
וסליחה על הבותות
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
משקי תחזוקה????
ויטו ויטו, איך אסביר לך בלי להעליב אותך?
אכתוב לך את האמת – אני לא מאמין ששמך ויטו, אני גם לא מאמין ששגיאות הכתיב הנוראיות שאתה עושה הם שגיאות ושאתה כל כך טיפש כמו שזה נראה. לסיכום: לא ברור מה באמת אתה רוצה.
איש אחזקה טוב הוא לרוב בעל מקצוע מנוסה מקצוע טכני בסיסי, כגון אינסטלאטור, חרט, מסגר שבמשך השנים צבר ניסיון והוסיף ידע גם בכל מיני השתלמויות בתחומים שונים. אנשים אלה שכרם לא זול ולכן כל מיני חפרים לא ממהרים להעסיק אותם.
אתר זה הוא של האיגוד הישראלי לניהול בתים ומבנים בישראל, שבין מטרותיו לאגד את החברות הרציניות והאחריות בתחום ניהול ואחזקת מבנים, לכן ראיתי לנכון להדגיש כמה ידע ובאיזה מגוון תחומים צריך ע"מ להיות איש אחזקה, ואין "איש אחזקה אקספרס".
באשר לך אגיד שני דברים
א) בצה"ל מלמדים גם להרוג, ולא נראה לי שעובדי משפחות הפשע יוכלו להשתתף בקורסים כאלה; כך שלא משנה מה מלמדים בצה"ל.
ב) נוסף על כך, אם הייתה עושה מילואים הייתה יודע שמשקי תחזוקה הם ה"מתחזקים" את מחסני החרום, פעם קרוא להם אפסנאים. מילתו של מילואימניק זקן, אולי הזקן ביותר שהשתתף במלחמת לבנון השנייה!
נפתלי אימבר
יעוץ ואחזקת מבנים
050-5357526
אכתוב לך את האמת – אני לא מאמין ששמך ויטו, אני גם לא מאמין ששגיאות הכתיב הנוראיות שאתה עושה הם שגיאות ושאתה כל כך טיפש כמו שזה נראה. לסיכום: לא ברור מה באמת אתה רוצה.
איש אחזקה טוב הוא לרוב בעל מקצוע מנוסה מקצוע טכני בסיסי, כגון אינסטלאטור, חרט, מסגר שבמשך השנים צבר ניסיון והוסיף ידע גם בכל מיני השתלמויות בתחומים שונים. אנשים אלה שכרם לא זול ולכן כל מיני חפרים לא ממהרים להעסיק אותם.
אתר זה הוא של האיגוד הישראלי לניהול בתים ומבנים בישראל, שבין מטרותיו לאגד את החברות הרציניות והאחריות בתחום ניהול ואחזקת מבנים, לכן ראיתי לנכון להדגיש כמה ידע ובאיזה מגוון תחומים צריך ע"מ להיות איש אחזקה, ואין "איש אחזקה אקספרס".
באשר לך אגיד שני דברים
א) בצה"ל מלמדים גם להרוג, ולא נראה לי שעובדי משפחות הפשע יוכלו להשתתף בקורסים כאלה; כך שלא משנה מה מלמדים בצה"ל.
ב) נוסף על כך, אם הייתה עושה מילואים הייתה יודע שמשקי תחזוקה הם ה"מתחזקים" את מחסני החרום, פעם קרוא להם אפסנאים. מילתו של מילואימניק זקן, אולי הזקן ביותר שהשתתף במלחמת לבנון השנייה!
נפתלי אימבר
יעוץ ואחזקת מבנים
050-5357526