חברת ניהול

ייעוץ משפטי והפניה לחוקים ומאמרים בנושאי בתים משותפים, מבנים וניהולם.
בניהול עו"ד יוני לוי ועורך דין און צוק לתחומי הנדל"ן, התחדשות עירונית (תמ"א 38 ופינוי בינוי), ומשפחה.

המידע שנמסר באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי (או הנדסי) ממשי ולא מהווה המלצה לנקיטה או הימנעות מנקיטה בהליכים כלשהם (או התנהגות ספציפית).
כול מי שבוחר להסתמך על הכתוב - בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו הבלעדית ואין לכותבי ובעלי האתר אחראיות ישירה או שילוחית מכל סוג.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber

שלח תגובה
דייר 12

חברת ניהול

שליחה על ידי דייר 12 »

אנו גריים בבנין בן 5 קומות (ובסה"כ 10 דיירים), 70% מדירות מושכרות ואני אחד מה 30% הנותרים כבעלי דירה.

בשנה הראשונה היה וועד בית מקרב הדיירים
בשנה השניה אף אחד לא רצה להיות וועד בית, אז הייתה הגרלה שבה אני נבחרתי לוועד בית,
כיהנתי כוועד בית במשך שנה וחצי ואז החלטתי להעביר את השרביט הלאה.
בישיבת הוועד שקיימתי שוב אף אחד לא רצה להיות בוועד, אז נערכה הגרלה.
ועד הבית שנבחר לא החזיק מעמד 3 חודשים, ונבחר וועד בית חדש שהתנגב לכך, אך גם וועד בית זה לא עמד במשימה.
כעת הדיירים האחרים רוצים לפנות לחברת ניהול אשר תגבה כ 25% מדמי הוועד, כעת אנו משלמים 200 ש"ח, ונצטרך לשלם 245 ש"ח .

כל מה שצריך להתבצע בבניין זה לשלם פעם בחודש לגנן ולמנקה, ויש הוראות קבע של חשמל ושירות מעליות, כך שאין הרבה מה לעשות.

האם יש לי דרך להתנגד למינוי חברת הניהולף על אף ש 9 מתוך 10 הדיירים רוצים חברת ניהול ?

אודה לכם על תשובה בנושא

דייר 23
עו"ד רונן ליבוביץ
מנהל פורום

תשובה

שליחה על ידי עו"ד רונן ליבוביץ »

לדייר 12, שלום
לצערי, מאחר ו-9 דיירים מעוניינים בחברת ניהול ורק אתה מתנגד אין לך אפשרות לסכל את המהלך, שכן לדיירים המעוניינים יש את הרוב הדרוש על פי סעיף 71 לחוק המקרקעין.
בכבוד רב
רונן ליבוביץ,עו"ד
שלח תגובה

חזור אל “פורום יעוץ משפטי לועד הבית ולדיירי הבית המשותף”