שלום רב,
אני שוכרת דירה בפרויקט חדש (פינוי בינוי) מזה כ 5 חודשים.
חברת הניהול שנבחרה היתה ע"י הקבלן/יזם וללא כל שיתוף עם בעלי הדירות.
אתחיל בזה שבעלת הדירה שלי היא דיירת תמורה ולדיירתי תמורה מגיעה הנחה בתשלום המיסים כי הקבלן משלם להם חלק והדייר חלק,
אני שילמתי סכום מלא 307 ש"ח לשנה מראש.
החברת ניהול לא עושה כלום בלשון המעטה, היא אחראית על כל הפרוייקט ( 6 בניינים, 3 גבוהים בני 26,24,17 קומו ועוד 3 בוטיק בני 9 קומות כל אחד).
כ-ל הפרוויקט ללא יוצא מן הכלל לא מרוצה מהם, רוצה להחליף אותם ולא משלם להם.
אצלנו ספציפית בבניין נבחר ועד שניסה לפעול מולם ללא הצלחה, אנו מתחננים יום ביומו לניקוין הכי פשוט שיש, שלא נדבר על דברים יותר גדולים.
יש לי התכתבויות, בקשות חזורות ונשנות ועדויות רבות שלי ושל דיירים רביםוהם גם נתפסו בשקרים כמה וכמה פעמים.
אני מעוניינת לעצור את התשלום שנותר בגין אי קבלת חצי תמורה עד להחלטת הועד או לחילופין החלפתם.
הם מאיימים עלינו בתביעה(אותי ה לא יכולים לתבוע אלא את בעלת הדירה וכאן הבעיה שלי).
רציתי לדעת מה זכויותיי כדיירת שוכרת, כמובן שבעלת הדירה שלי מעודכנת בהכל.
מיותר לציין כי אין כל רצון להתחמקות מתשלום,הכל אפילו שולם, אך אין ברצוני וביכולתי לשלם ובסוך אני זו שעובדת אצלהם ומנקה את קומתי כי לא ראיתי מנקה מעולם בבנין.
תודה מראש.
חברת ניהול
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
עורכת דין סיון רוזן
- יצירת קשר:
Re: חברת ניהול
שלום רב,
ראשית יש לבחון את הסכם היזם מול הדיירים בפרויקט לעניין חברת הניהול.
לעניין זכויותיך כשוכרת, מאחר שההסכם נחתם מול בעלת הדירה, היא הגורם שצריך לפעול מול הקבלן למרות שלאחר בחינת ההסכם אוכל לדעת האם באפשרותך לפעול מכוח היותך שוכרת.
ראשית יש לבחון את הסכם היזם מול הדיירים בפרויקט לעניין חברת הניהול.
לעניין זכויותיך כשוכרת, מאחר שההסכם נחתם מול בעלת הדירה, היא הגורם שצריך לפעול מול הקבלן למרות שלאחר בחינת ההסכם אוכל לדעת האם באפשרותך לפעול מכוח היותך שוכרת.
עו"ד ומגשרת - נדל"ן/מקרקעין, דיני משפחה ובתים משותפים.
רח' הרצל 167, רחובות.
טל': 03-9119698 פקס: 03-9119689
דוא"ל: Sivan@Rozenslaw.co.il
אתר אינטרנט: www.Rozenslaw.co.il
רח' הרצל 167, רחובות.
טל': 03-9119698 פקס: 03-9119689
דוא"ל: Sivan@Rozenslaw.co.il
אתר אינטרנט: www.Rozenslaw.co.il