נגרם לי נזק לתקרה עקב טיפול מאוחר מבחינת הגשמים באיטום הגג על ידי חברת הניהול. רדפתי אחרי חברת הניהול שנתיים ולא תקן.
תקנתי לבד ותבעתי בבית משפט לתביעות קטנות את חברת הניהול וגם את נציגות הבית.
שניהם התפטרו. הגעתי למשפט לפני יומיים והרשמת אמרה לי שאין עכשיו את מי לתבוע ואני למעשה צריכה לתבוע את כל בעלי הדירות בבניין.
תהליך מסובך ובלתי אפשרי. עוד אמרה לי בפרוש שאני חייבת להציג לפניה הוכחות שכולם קיבלו את התביעה. אני אשה נכה בת 85 לא ממש סופר וומן - זו התעסקות בשבילי?
הגיונית לא נראית לי ההחלטה של הרשמת.
השאלה שלי: האם ועד וחברת ניהול שמתפטרים לאחר שקיבלו את ההזמנה לבית המשפט בזמן מאד "נוח" כדי להימלט מעונש
האם הם אכן חופשיים מכל אחריות?
מה אם המחדל/הנזק נגרם בזמן שנציגות וחברת הניהול היו אמונים ואחראים על תפעולו של הבית?
יש לי 30 יום כדי לשנות את כתב התביעה ליתר בעלי הדירות בבניין. ואם אני לא עושה זאת התביעה שלי נמחקת.
זה נשמע לי כמו עונש שהטילה עלי הרשמת. ברור שאני לא יכולה להתעסק עם זה. ו"אכלתי" אותה פעמיים, פעם הנזק עצמו ואי הנוחות שנגרמה לי ופעם שניה נזק כספי.
התפטרות וועד כדי להימנע מתביעה
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
Re: התפטרות וועד כדי להימנע מתביעה
שלום רב,
דרך המלך הייתה - להגיש תביעה למפקחת על רישום המקרקעין בצו עשה שתורה לנציגות/לחברת הניהול/לדיירים לתקן את הצנרת.
לאחר קבלת פסק הדין מהמפקחת - וככל ונגרם נזק לדירה - להגיש תביעה נזיקית לבית המשפט לתביעות קטנות (מאחר והמפקחת נעדרת סמכות לדון בתביעות ניזקיות למעט הסגת גבול).
בהצלחה,
רז חיימוביץ, עו"ד
דרך המלך הייתה - להגיש תביעה למפקחת על רישום המקרקעין בצו עשה שתורה לנציגות/לחברת הניהול/לדיירים לתקן את הצנרת.
לאחר קבלת פסק הדין מהמפקחת - וככל ונגרם נזק לדירה - להגיש תביעה נזיקית לבית המשפט לתביעות קטנות (מאחר והמפקחת נעדרת סמכות לדון בתביעות ניזקיות למעט הסגת גבול).
בהצלחה,
רז חיימוביץ, עו"ד
בכבוד רב,
רז חיימוביץ, עו"ד
מנהל הפורום
יועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור
לייעוץ משפטי נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 077-2309680
רז חיימוביץ, עו"ד
מנהל הפורום
יועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור
לייעוץ משפטי נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 077-2309680