שלום.
אני מתגורר בבית משותף בן 16 קומות.לכל דייר קיימת הקצאה של מקום חנייה הרשום לפי מספר דירה בחניון תת קרקעי בבניין.
לאחרונה אחד הדיירים סימן במעבר למכוניות ובצמוד לקיר ,בתוך החניון מסגרת של חנייה וכך תחם לעצמו חנייה נוספת על חשבון שטח המיועד לשימוש כל דיירי הבית וגם מפריע למעבר המכוניות בחניון.
וועד הבית בבניין הינו דייר אחד ומשמש כוועד הבית כבר 20 שנה. הוועד אישר לדייר את ההשתלטות הבריונית על שטח ציבורי בחניון.
לפי חוק המקרקעין חלק ג' התאמת חנייה נוספת דורשת אישורם של 60% מהדיירים.במקרה זה הוועד החליט על דעת עצמו.
מה ניתן לעשות?
תודה מראש עבור התייחסותכם.
חנייה בבניין משותף
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
-
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
Re: חנייה בבניין משותף
אלון שלם
אתה כותב:
"לכל דייר קיימת הקצאה של מקום חנייה הרשום לפי מספר דירה בחניון"
מה שאינך מציין זה היכן רשום החניון, בטאב? (וכל לעיין בנסח טאבו בעזר גוגל) או עם צבע לבן.
אתה כותב:
"לכל דייר קיימת הקצאה של מקום חנייה הרשום לפי מספר דירה בחניון"
מה שאינך מציין זה היכן רשום החניון, בטאב? (וכל לעיין בנסח טאבו בעזר גוגל) או עם צבע לבן.
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?
נפתלי אימבר - ניהול ואחזקת מבנים בצפון בורר בעינייני ועד הבית וסכסוכי שכנים
נ.ב - המידע שנמסר בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי ממשי
-
שלום.
לא ברורה לי התשובה שנתקבלה.מובן מאליו שבבניין משותף לכל דירה יש הקצאה של מקום חנייה אחד הרשום בטאבו.החניון אינו חלק נפרד מהבניין.מדובר על דייר שתחם לעצמו חנייה נוספת בתוך החניון במקום של מעבר מכוניות בחניון.לשאלתך,הבניין רשום בטאבו כגוש: 10922 חלקה:48/36.
לא ברורה לי התשובה שנתקבלה.מובן מאליו שבבניין משותף לכל דירה יש הקצאה של מקום חנייה אחד הרשום בטאבו.החניון אינו חלק נפרד מהבניין.מדובר על דייר שתחם לעצמו חנייה נוספת בתוך החניון במקום של מעבר מכוניות בחניון.לשאלתך,הבניין רשום בטאבו כגוש: 10922 חלקה:48/36.
-
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
במקום ממנו אני בא אומרים "מובן מאליו" יושב בבית סוהר.
בדוק את רשום הטאבו וכתוב לי מה מופיע
בדוק את רשום הטאבו וכתוב לי מה מופיע
אשמח לקבל את תגובתך לתשובה, עכשיו שאת/ה עדיין ליד המחשב! האם התשובה עזרה לך, האם יש לך שאלות שלו נענו, ומה הן?