הצילו חיזבליסטן אצלי בבניין עזרה דחוף ביותר!!!

ייעוץ משפטי והפניה לחוקים ומאמרים בנושאי בתים משותפים, מבנים וניהולם.
בניהול עו"ד יוני לוי ועורך דין און צוק לתחומי הנדל"ן, התחדשות עירונית (תמ"א 38 ופינוי בינוי), ומשפחה.

המידע שנמסר באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי (או הנדסי) ממשי ולא מהווה המלצה לנקיטה או הימנעות מנקיטה בהליכים כלשהם (או התנהגות ספציפית).
כול מי שבוחר להסתמך על הכתוב - בכל דרך שהיא, עושה זאת על אחריותו הבלעדית ואין לכותבי ובעלי האתר אחראיות ישירה או שילוחית מכל סוג.

מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber

שלח תגובה
SIGALIT

הצילו חיזבליסטן אצלי בבניין עזרה דחוף ביותר!!!

שליחה על ידי SIGALIT »

:roll: אני מתגוררת בבניין בן 14 קומות 54 דירות.
הבניין באיזור דתי, בבניין שתי מעליות אחת חרום 8 נוסעים ואחת רגילה 6 נוסעים.
בשבת המעלית הקטנה משמשת כמעלית שבת ואילו המעלית הגדולה נוסעת רגיל כחרום.
כעת הועד של הבניין מעוניין למטרות דת לגרום גם למעלית החרום לעבוד כמעלית שבת ובהפעלת מפתח חרום כמעלית חרום הובטח כי היה מפתח לכל דייר. הדבר אומר כי תהינה שתי מעליות שבת!!!
אני מתנגדת לעניין כי בעיני הוא נראה כמסוכן וגם מפני שאני חילונית. אני מעוניינת לדעת האם החוק מבחינת בטיחות לצידי? והאם אני חייבת לציית להוראות ועד הבית גם אם אני מתנגדת? מותר להם לקבל החלטה אם יש דייר שמתנגד?
naftali imber
מנהל פורום
יצירת קשר:

את לא יודעת מה זה חיזבליסטן, ושלא תדעי מעולם

שליחה על ידי naftali imber »

לסיגלית שלום:

אני כותב משפט זה אולי בפעם הרביעית היום: מדוע כל דבר צריך ללכת אצלנו בהתחכמות?

סיגלית, בשעת חרום – הפצצה, שריפה או שאר מרעין בישין, המעלית היא המקום הפחות מומלץ להימצא בו, בלשון המעטה!

אני לא דתי ואפילו מתענג לפעמים על סנדביץ' של פשושוטו עם גבינה.

באופן עקרוני תוכלי להתנגד לשינוי על בסיס מניעת שינוי ברכוש המשותף ואולי פגיעה בערך דירתך. אל תלכי לביה"ד עם חכמולוגיות, בתי הדין הם עדיין אי של שפיות.
למדי את זכויותיך בפרק ו' של החוק (http://www.batim.org.il/MekrkeinLow.htm ) ובתקנון המצוי שבסוף החוק ופעלי בהתאם.

בברכה

נפתלי אימבר
יעוץ ואחזקת מבנים
050-5357526
שלח תגובה

חזור אל “פורום יעוץ משפטי לועד הבית ולדיירי הבית המשותף”