דיירת בשכירות
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
דיירת בשכירות
שלום שמי ליאל ויש לי שאלה מאוד חשובה כעיקרון אני גרה בשכירות בראשון לציון באותה דירה כמעט שלוש שנים עכשיו הבעיה היא שבשלושה חודשים אחרונים יש בעיות נוראיות בבית אני כבר חודשיים מיתקלחת בבית הוריי מפניי שיש בעיה רצינית שאי אפשר לתקן אלא אך ורק להרים את כל הבלטות ולהחליף את כל המקלחת זו רק בעיה אחת במטבח יש את אותו הסיפור זה בניין מאוד מאוד ישן נפלו לי חרסינות באמבטיה ושהבאתי אינסטלטור הבנתי שעומד להיות לי פיצוץ נוראי בבית כל הצנרת חלודה עכשיו כשבאתי לגור כאן היה לי בלוניי גז לפניי כמה חודשים היתקשרתי לחברת אמישרא גז וביקשתי שיבואו לשים לי גז הגיע אליי עובד של אמישראגז בדק את נקודות הגז בבית ואת הבלונים שיש בחצר ופשוט הוא טען שכל הנקודות של הגז בבית אינן תיקניות ולכן אני צריכה להחליף את הכל כדיי לקבל גז וזה אמור לעלות 1500 ש"ח עקב כך שאין לי גז אני מישתמשת בפלטה חשמלית וכתוצאה מי זה אני משלמת חשמל כמעט אלף שקל בחודשיים כשפניתי לבעלת הבית והסברתי לה את המצב היא אמרה שהיא לא מוכנה להשקיע שקל על הבית שאים אני רוצה אני אשלם את זה מכספי אני רוצה לומר שאני בסך הכל שוכרת את הדירה אני יודעת שכשיש בעיות כאלה בעלת הבית אמורה לשלם אותם אז אני בסך הכל רוצה לדעת אים במצב כזה מותר לי לבטל חוזה מפניי שהדירה אינה ניתנת לחיי מגוריי אדם אודה לכם מאוד אים תתנו לי תשובה בהקדם האפשרי
-
naftali imber
- מנהל פורום
- יצירת קשר:
דירה בשכירות
לליאל שלום:
סיפורך תמוה ביותר. את גרה בדירה כמעט 36 חודשים וכל הבעיות החלו להופיע בשלושת החודשים האחרונים?
אם הייתי מאמין בוודו הייתי אומר שמישהו עשה וודו על דירתך.
התשובה לשאלתך נמצאת בחוזה שבין בעלת הדירה לבינך.
מקובל שתקלות מהסוג שאת מתארת מתוקנות על חשבון בעלי הדירה, אבל יש מיקרים בהם מסכימים שני הצדדים ששכר הדירה יהיה נמוך במיוחד לתקופה קצובה, ותמורת זה הדייר מתקן את הכל. זה הסכם שעושים בד"כ חברה שיודעים לשפץ.
לא יודע מה אתם סיכמתם ואם בכלל העלתם את זה על הכתב.
תשובתי: תקראי את החוזה
בברכה
נפתלי אימבר
ניהול ואחזקת מבנים
050-5357526
סיפורך תמוה ביותר. את גרה בדירה כמעט 36 חודשים וכל הבעיות החלו להופיע בשלושת החודשים האחרונים?
אם הייתי מאמין בוודו הייתי אומר שמישהו עשה וודו על דירתך.
התשובה לשאלתך נמצאת בחוזה שבין בעלת הדירה לבינך.
מקובל שתקלות מהסוג שאת מתארת מתוקנות על חשבון בעלי הדירה, אבל יש מיקרים בהם מסכימים שני הצדדים ששכר הדירה יהיה נמוך במיוחד לתקופה קצובה, ותמורת זה הדייר מתקן את הכל. זה הסכם שעושים בד"כ חברה שיודעים לשפץ.
לא יודע מה אתם סיכמתם ואם בכלל העלתם את זה על הכתב.
תשובתי: תקראי את החוזה
בברכה
נפתלי אימבר
ניהול ואחזקת מבנים
050-5357526