מטבח

פורום בנושאי עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות. בניהול אודרילי(אור לי הראל), אדריכלית ו-מעצבת פנים, בדגש על עיצוב בצבע (http://www.batim.org.il/color).

מנהלים: odrieli, זוהרה

נעול
מירב כ

מטבח

שליחה על ידי מירב כ »

המטבח שלנו בנוי לאורך קיר של 4.5 מטר כשבמרכזו חלון, המרחק בין השייש לסף החלון הוא 30 ס"מ.
האדריכלית הציעה לנו להמשיך את שייש המטבח על הקיר עד לסף החלון (כלומר שייש בגובה 30 סמ) וכמו כן עדן החלון יהיה מאותו סוג שייש. אנו חוששים כי זה גבוה מדי ואולי לא יפה, חשבנו על גובה לא יותר מ-20 סמ אבל אז יווצר רווח של 10 סמ בין החלון לשייש.

נשמח לשמוע דעות האם באופן כללי מקובל לעלות עם השייש כל כך גבוה ובמקרה הספציפי שלנו האם כדאי לשמוע בעצת האדריכלית?

תודה מראש
מירב
galiaber
מנהל פורום
הודעות: 7
הצטרף: 25/05/2006 - 20:43:35

מטבח

שליחה על ידי galiaber »

מירב שלום,
לא ציינת סוגי חומרים שנבחרו למטבח (עץ, פורמייקה, אלומיניום, צבע וכו'), וכן חשוב לציין צבעים של ארונות, שיש, קירות. פשוט בעיצוב חשוב לשלב בין כל החומרים והצבעים שיהיו באותה סביבה מצד אחד שלא יהיה משעמם ומצד שני שלא יהיה מוגזם מידי.
שלחי לי פירוט ואענה במהרה.
כל טוב
גליה
www.batim.org.il/interior-design
נעול

חזור אל “פורום עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות”