מתייעצת לגבי חיפוי הקירות בבית החדש

פורום בנושאי עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות. בניהול אודרילי(אור לי הראל), אדריכלית ו-מעצבת פנים, בדגש על עיצוב בצבע (http://www.batim.org.il/color).

מנהלים: odrieli, זוהרה

שלח תגובה
rikieli

מתייעצת לגבי חיפוי הקירות בבית החדש

שליחה על ידי rikieli »

אנחנו משפצים את הבית החדש שקנינו לפני שנעבור אליו ואנחנו נשמח להתייעץ בהקשר לחיפוי בבית. יש כל מיני אפשרויות לחיפוי בקירות- גם סיוד רגיל שזה הסטנדרט וגם באמצעות לוחות לחיפוי. ראינו כמה אפשרויות לחיפוי של דקים וגם של חיפוי קירות באתר של חברת פונדרמקס שמציעים לוחות מיוחדים מסוגים שונים, כולל אפשרות ללוחות עם הדפסים, מעץ וכו'. רצינו לדעת אם לוחות הן פתרון יעיל לחיפוי פנימי ואולי גם מחוץ לכניסה לבית (הוא פרטי)- זה נראה לי משהו שלא ראיתי בבתים אחרים כי בכולם ראיתי רק חיפוי של פסיפס או סיוד רגיל. הפעם בבית שלי רציתי משהו מיוחד יותר וקל לניקוי כי סיוד מאבד מהיופי שלו אחרי תקופה ופסיפס אולי יתאים אבל רק לחלק של הכניסה לבית ולא לשאר הקירות. אשמח לחוות דעת מקצועית יותר או ממי שבמקרה התקין כאלה לוחות בבית. תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי rikieli ב 26/08/2014 - 08:09:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מאיר_עזרן

Re: מתייעצת לגבי חיפוי הקירות בבית החדש

שליחה על ידי מאיר_עזרן »

נראה לי שבעיקרון זה עניין של הסגנון והטעם שלכם..
InsideArt

Re: מתייעצת לגבי חיפוי הקירות בבית החדש

שליחה על ידי InsideArt »

שלום רב,

חיפוי הקירות בלוחות שציינת או בדומים להם, זה אכן פתרון יעיל וייחודי, אך מומלץ להשתמש בלוחות לחיפוי מס' מועט מקירות הבית. יש לבחור את הקיר הדומיננטי בכל אזור בבית ולחפות רק אותו. את שאר הקירות יש לסייד כרגיל וזאת על מנת למנוע עומס יתר של פרטים, מה שיפגע בייחודיות ויהיה בגדר "תפסת מרובה לא תפסת".
מינון זה נכון גם לפתרונות דומים כגון- חיפוי חלק מקירות הבית בבריקים או לחלופין באלטרנטיבה הזולה יותר, חיפוי חלק מהקירות בטפטים שחזרו להיות טרנדיים ומאפשרים בחירה ייחודית מהיצע כמעט בלתי מוגבל של דוגמאות, צבעים וטקסטורות.

ענת מינץ
מעצבת פנים
InsideArt
Tel. 052-8308787 | Mail. anat@insideart.co.il | www.facebook.com/insideart.co.il
שלח תגובה

חזור אל “פורום עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות”