שילוב חפצי נוי בדקורציית הסלון

פורום בנושאי עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות. בניהול אודרילי(אור לי הראל), אדריכלית ו-מעצבת פנים, בדגש על עיצוב בצבע (http://www.batim.org.il/color).

מנהלים: odrieli, זוהרה

שלח תגובה
karina

שילוב חפצי נוי בדקורציית הסלון

שליחה על ידי karina »

אני מעצבת מחדש את הסלון שלי בסגנון קלאסי, אני רוצה לשלב פריטים כמו פמוטים, שעוני קיר וכדומה אבל פוחדת שזה יעמיס את החלל (הסלום לא גדול במיוחד ולצערי גם לא מואר כמעט באור טבעי). הסגנון של הפריטים שאני אוהבת קצת כבד, כהה ומסוגנן. איך לשלב אותם בלי לגרום לעומס?

המון תודה
InsideArt

Re: שילוב חפצי נוי בדקורציית הסלון

שליחה על ידי InsideArt »

קרינה שלום,

הדומיננטיות והדרמטיות של כל האלמנטים המגדירים את החלל הקלאסי יוצרים מראה יוקרתי ומלכותי שלא ניתן להישאר אדישים אליו.
הצבע השולט בסגנון זה הוא הלבן וגווני השמנת, המקבלים חיזוק מגוונים מוזהבים ומגווני נחושת.
בשל מגבלות החלל שתיארת, עליך להקפיד על שימוש בצבעים בהירים אלה ועל מנת להדגיש אזורים או רהיטים מיוחדים ניתן לשלב גוונים כהים שמהווים ניגוד ומשיכה לבהירות הכללית של החלל אך במקומות מתוכננים ומועטים בלבד.
הפריטים שציינת אינם תופסים נפח גדול. השתלדי בכל אופן לא להגזים עם כמות הפריטים ובחרי אותם בקפידה.
אלמנט בולט בסגנון זה הוא השימוש בקרניז, הממוקם בחלקו העליון של הקיר, ויתרום למראה עשיר וקלאסי במיוחד.

ענת מינץ
מעצבת פנים
InsideArt
www.facebook.com/insideart.co.i
דורי רון

שליחה על ידי דורי רון »

אנחנו עשינו לאחרונה שיפוץ בסלון, ואחד האלמנטים שהוספנו הוא קרניזים מעוצבים שנתנו לוק אח לגמרי לסלון, ובלי להעמיס עליו פרטים שיכולים להיות מוגזמים.
ronisagiv80

שליחה על ידי ronisagiv80 »

הי :)
קרניזים זה רעיון מעולה לעיצוב של הסלון מבלי להעמיס עליו יותר מידי. כשעיצבתי מחדש את הדירה עבדתי עם משרד עיצוב פנים מומלץ ביותר, והם אלו שהמליצו לי לשלב קרניזים.

בהצלחה!
שלח תגובה

חזור אל “פורום עיצוב פנים / עיצוב נוף / אדריכלות”